Re: Jak dohledat živnostníka?
www.zivnopstenskyrejstrik.cz
tam byste ho měli najít a ty palubky si vyfoťte a dejte podnět na českou inspekci - i když pokud sledujete televizi, tak tam řeknou jaký je to podvodník atd. a netrvá ani týden a všem v ČR je zaslána faktura atd. /např. na tel. seznam/ a vůbec nic se nedějei když je to protiprávní.
Tak na Vámi doporučovaných stránkách není uvedený, já ho hledala v ARES ve výpisu ze živnostenského rejstříku a tam uvedený je, ale má tam právě sídlo i bydliště, na kterém nebydlí...
Lze ho aspoň někam nahlásit, udělat mu alespoň nějaké problémy?
Naše rodina měla úplně stejný problém. Jen ten živnostník na adrese byl a stále sliboval, že přijde a stále nic. Peníze vesele propíjel. Nahlásila jsem jej na ČOI. Upozornila jsem jej - písemně, že pokud peníze nedostaneme budu pokračovat na FÚ a Živnostenském úřadě. Nic z toho na něj neplatilo. Bohužel začal i on nám vyhrožovat.Náhodou jsme se dozvěděli, že dostal další zakázku a vybral zálohu. Okamžitě jsme tam jeli i s namakanýma kamarádama/ne že bychom mu chtěli ublížit, ale takoví lidé jsou velcí zbabělci/.Peníze vyplatil do poslední koruny. Nenechejte jej v klidu. Určitě se nevypařil. Holt někteří jsou darebáci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
4. 8. 2013 20:09
Dobrý den,
můžeme něco dělat se situací, kdy jsme dali živnostníkovi zálohu na materiál (měl nám dělat podbití střechy) a on nám složil před barákem pokroucené palubky a od té doby nám nebere telefon? Občas napíše, že se dostaví a pak zase nic. Nemáme bohužel smlouvu, jen přijmový lístek s jeho údaji. Na adrese, která je uvedena jako sídlo ho nikdo nezná a nevím, jak zjistit jeho bydliště.