Denní studium

• (neregistrovaný)

4. 8. 2013 23:36

Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat jaké studium je lepší na zdravotnické fakultě? Denní nebo kombinované? Problém u mě docela je, že už mám práci na plný úvazek ale obor který bych chtěla je pouze jen v prezenční formě. Myslíte si, že se dá zvládnout denní studium a práce na plný úvazek? Samozřejmě po dohodě se zaměstnavatelem. Mockrát děkuji za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 8. 2013 9:09

JanulinaB. (neregistrovaný)

Re: Denní studium
      Nejsem sice na zdravotnické fakultě, ale řekla bych, že denní studium se dá sotva stihnout s prací. Nejde o učivo, to se člověk zvládne nějak naučit, ale předpokládám, že jako všude máte určité procento povinné docházky na "hodiny", takže když Vám zrovna zaměstnavatel nebude chtít dát třeba volno, tak Vás to může stát konec studia. Já jsem na kombinovaném studiu a i tak je dost problém všechno stíhat. Ale na druhou stranu můžu směle říct, že z téhle školy nemám vůbec nic, člověk se všechno učí tak nějak na rychlo a hned všechno zapomene. Kromě titulu si neodnesu nic dalšího, ale třeba je to školou...

• 6. 8. 2013 10:50

Mikala5 (neregistrovaný)

Re: Denní studium
      No chodila bych na noční a samozřejmě bych takhle prošla asi jen prvák a nanejvýš druhák, pak bych si to už musela vyřešit nějak jinak. Ale zajímalo by mě právě, jestli by to takhle vůbec šlo. Jinak mockrát děkuji za odpověď.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).