Re: Prosím mzdovky
Jako pravděpodobný spočítáte logicky ten, který nedjvíce odpovídá skutečnosti, kterou by pobíral kdyby právě těch 21 dnů odpracoval. Např.má-li tedy stanoveno výměrem ( nebo dohodou o mzdě) 84,-bude to 84.- .Pravděpodobný výdělek můžete stanovit i tak že použijete srovnatelného pracovníka (pracovníky) vykonávající stejnou(srovnatelnou) práci ve stejné kvalitě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
6. 8. 2013 11:37
Dobrý den, prošla jsem hodně odpovědí ale nejsem z toho moudrá.Jsem začínající m.účetní můžete mi poradit?Zaměstnanec nastoupil 17.6. v 7/2013 mu potřebuji spočítat pr. na dovolenou a svátek.Dělník 84,-/hod.Musím použít výpočet pravděpodobný,protože ve 2.Q neodpracoval 21KD, ale nevím jak?Dle mých výpočtů by mu vyšla hodina podstatně víc než 84,-což se mi nezdá...Díky za radu.