Daňové zvýhodnění-konec VŠ

• (neregistrovaný)

7. 8. 2013 9:56

Dobré ráno, chtěla bych vás poprosit o radu:

zaměstnance donesl loni potvrzení o studiu dcery (prezenční, bakalářský) , kde se píše: Potvrzení o studu v akademickém roce 2012/2013 (akademický rok začíná 1.10.2012 a končí 30.9.2013) 3. ročník ........

Dnes mi řekl, že dcera v září ve studiu nepokračuje (nedostala se na magisterský obor) , státnice dělala v červnu a na konci srpna dělá obhajobu nějaké práce.

Do kdy mu můžu uplatnit daňové zvýhodnění?

Za odpovědi moc děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 8. 2013 10:13

jasná. (neregistrovaný)

Re: daňové zvýhodnění-konec VŠ
      Naposledy za měsíc červenec, pokud celý červenec nepracovala na pojištěnou činnost, nepobírala celý měsíc podporu v nezaměstnanosti nebo podporu v rekvalifikaci.

• 7. 8. 2013 10:19

p (neregistrovaný)

paní jasná, prosím vás, ve VŠ zákoně jsem našla, že dnem ukončení studia je den, kdy byla vykonána státní zkouška předepsaná na závěr studia nebo její poslední část, myslela jsem si, že ta srpnová obhajoba se považuje za její poslední část. A taky na tom potvrzení z loňska se píše, že akademický rok končí 30.9..2013. Tak nevím......

• 7. 8. 2013 10:37

jasná. (neregistrovaný)

Počkejte ještě na reakce jiných. Já bych brala za ukončení měsíc, ve kterém byly provedeny státnice.

• 7. 8. 2013 10:40

p (neregistrovaný)

já jsem zaměstnanci řekla, ať si dcera ve škole vyžádá potvrzení do kdy byla studentem a uvidíme.....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).