OT neplacené volno ve výpovědní lhůtě

• (neregistrovaný)

9. 8. 2013 18:24

Dobrý Den, chci se zeptat na radu. Mám strašně prudérního šéfa, který pro urážky typu "nesvéprávný idiot, lempl, a další vulgárnosti týkající se pohlavních orgánů" až po psychický nátlak kterým se snaží navodit pocit nějakého provinění vůči pracovní morálce, dělám práce úplně mimo pracovní zařazení, třeba mu krmím slepice nebo seču trávu pro králíky atd.. Dne 17.7.2013 my na pracovní poradě oznámil , že bude snižovat stav zaměstnanců a když mu přinesu výpověď tak že on nikoho nedrží a můžu jít. Našel jsem si práci měl jsem možnost vidět o jakou práci jde, ale potřebují abych nastoupil hned nebo vezmou jiného uchazeče. Teď mě nechcou z práce uvolnit až po zákonné výpovědní lhůtě. Co se může stát když podám výpověď a vezmu si na tuto dobu neplacené volno? Mám strach že se po mě bude vozit ještě víc. Děkuji za odpověď.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 8. 2013 18:27

xJ (neregistrovaný)

Re: OT neplacené volno ve výpovědní lhůt
      o neplacené volno musíte požádat zaměstnavatele a je na něm, jestli bude souhlasit nebo ne, tak že když vás nechce pustit na dohodu třeba ihned, tak asi těžko bude souhlasit s neplaceným volnem

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).