Re: razítko a podpis???
Nejhorší zkušenosti mám se zásilkovou službou. Nechala jsem si do práce poslat balíček s tonery a jejich zaměstnankyně mi ho odmítla vydat, přestože byl na dobírku a při podepisování už měla peníze. Následovala naprosto nesmyslná debata o tom, že mají své předpisy a že bez razítka nic nedostanu, přiblblé dotazy proč jsem si to nechala poslat na adresu firmy atd. Nakonec jsem to vzdala a to firemní razítko jsem jí tam dala. Všude jinde jsem papír bez razítka obhájila.
Ještě také na GFŘ by chtěli, abysme razítkovali ...
http://www.mfcr.cz/cs/verejny-sektor/regulace/dane/danova-legislativa/2013/informace-gfr-k-pravidlum-fakturace-dph-11946
7.2 Možné způsoby zajištění věrohodnosti původu daňového dokladu v listinné podobě
Věrohodnost původu daňového dokladu v listinné podobě je možné zajistit například tím, že
je takovýto daňový doklad prokazatelně opatřen určitými neměnnými identifikátory (razítka,
hlavičkový papír, vodoznaky aj., které používá dodavatel), popř. vlastnoručním podpisem
apod.)
České dráhy: bez razítka ani ránu. Musel jsem dojet 20 km
domů a zpět a potom dát tam na ten doklad RAZÍTKO.
Té dámě se ulevilo snad víc než na WC. Jak se tvářila když zjistila že je to POŠTOVNÉ PAUŠALOVÁNO nevím ,jsem rychlejší než Bolt
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 8. 2013 10:41
Dobrý den,
je nutné mít razítko, když jsem drobný živnostník a jsem plátcem DPH? Musí se na fakturu dávat razítko a podpis, nebo to není nutné?
děkuji Zdeněk