Re: Do kdy podat výpis z ev, SH, přes EP
Podepsané Potvrzení o podání z EPO je nutné podat na FÚ do pěti kalendářních dnů, což je u vás do středy 21.8, jinak se podání přes EPO nepovažuje za platné.
Ve vámi uvedeném případě SH + Výpis z evidence zašlete na FÚ přímo přes vaši DS ve formátu .xml
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
15. 8. 2013 10:06
Dobrý den,
dělám tento postup.
SH+Výpis z evidence pošlu přes EPO, nemáme elek.podpis.
Vyjedou se mi "potvrzení" dám podepsat řediteli a naskenované podepsané potvrzení posílám přes DS na FU.
Příští týden mám dovolenou. Tiskopisy budu vyplňovat teď v pátek. Ředitel bude ve středu/možná až ve čtvrtek, to to podepíše a pak sám pošle ty potvrzení přes DS, bude to termínově ok?
Jak je myšleno že e-tiskopis opatřený vlastnoručním podpisem je třeba doručit správci daně do 5dnů ode den kdy byla uvedená datová zpráva doručena správci daně....
Počítá se do toho i víkend? Já to pošlu v pátek a do pěti dnů je do středy 21? nebo do pátku 23?
Velice děkuji
Regina