Re: brigáda
a příspěvek na bydlení jste si žádal? Je možné, že existenční minimum je 6tis., ale také se posuzeje výše nájmu, energie. Ten kdo má nájemní smlouvu vy nebo maminka, by měli zažádat o příspěvek na bydlení. př. známá je na RD, 1 dítě, manžel 10tis čistého, nájem 6300, pro je minimum 18 a nějaké drobné
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
25. 8. 2013 17:28
Nevíte prosím někdo jak to funguje když jsen veden na ˇUP už bez nároku na podporu a najdu si brigádu?Jsem omezen opět výdělkem a musím to hlásit,že mám byt malou brigádu na ÚP?
A ještě...skončila mi podpora,,poslali mě na sociálku at si požádám o existenční minimum...a jelikož žiji v bytě s maminkou,která má důcho 8.000 mě vypoklonkovali s tím,že to nám musí stačit oběma a že nemám nárok ani na korunu.Jste v tom někdo kovanej a dokážete poradit co dělat.Ta brigáda totiž ještě není ani moc jistá a nena moc dlouho.děkuji moc.