Re: lístek na peníze
no, je to trochu jinak, nenapsala jsem, že lístek na peníze mám do 10.7.2013, což znamená, že je to lístek na peníze pro firmu.. kolegyně měla donést lístek na peníze k 31.7.2013. a ten je pro sociálku. Kdybych poslala lístek na peníze k 10.7.2013, tak by jí vyplatili jeden den nemocenské
díky moc za info
Blanka
Re: lístek na peníze
Jestli vám kolegyně lístek na peníze nedonesla, tak to je její chyba, nikoliv vaše.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
26. 8. 2013 9:15
Dobrý den,
prosím moc o radu,
pracovnice nastoupila na nemocenskou 19.6.2013, 31 dnů platí zaměstnavatel, tj. do 9.7.
lístek na peníze a červený pruh neschopenky poslala pracovnice až po mé urgenci.
Domnívala jsem se, že lístek na peníze si mám ponechat já, protože firma platila do 9.7. nemocenskou a poslala jsem na sociálku jen nemocenskou (lístek, který je určen po 21. dnů neschopenosti) a přílohu..
Teď mi volala kolegyně, že nemá peníze, a nemá je prý proto, že nemají lístek na peníze...
Mně tedy bude stačit jen neschopenka zahájení v červnu?
To jsem to asi pěkně kolegyni zavařila....
díky moc za konzultaci..
Blanka