Re: Kontrola - čerpání dovolené
Mě se právě zdá 13.206Kč moc za dovolenou v červenci tak mě napadlo, jestli mi jí nezaplatili celou nebo třeba půlku a druhou půlku v září - samozřejmě vím, že takhle se to platit nemá ale nemůžu přijít na to, kolik dnů mi tedy zaplatili, nemůžu se provoznímu ani účetní dovolat.
Re: Kontrola - čerpání dovolené
K proplacení se použije pravděpodobný průměr, protože jste duben až červen nepracovala, tak těžko říci, je-li to hodně. Bez výplatní pásky ani nevíte, kolik dnů nebo hodin to je.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
27. 8. 2013 10:58
Dobrý den, prosím o kontrolu. Jsem zaměstnaná v nonstop-baru, v roce 2009 jsem nastoupila na MD a od roku 2013 jsem na druhé MD mezi MD jsem měla rodičovskou dovolenou s rodičovským příspěvkem. Nyní jsem si zažádala o čerpání dovolené než nastoupím na RD. Pracovala jsem krátký dlouhý týden po 12 hodinách na směnu. Za rok 2009 mám nárok na 5 dní dovolené, 2010 16 dní (po krácení), za 2011 a 2012 nemám nárok a 2013 20 dní což je celkem 41 dní. Ve smlouvě máme 9.000kč nástupní tarif za měsíc. O čerpání dovolené jsem žádala od 21.7.2013 a nyní mi poslali 13.206Kč na účet. Je tato částka správně a je konečná, nebo mi ještě peníze za čerpání dovolené pošlou? Velice děkuji za kontrolu a trpělivost, nerozumím tomuto oboru.