Nepenezni plneni v §6

• (neregistrovaný)

28. 8. 2013 8:29

Dobry den,
    zamestnavatel poskytuje nepenezni plneni na rekreaci, vzdelavani, sport a tak dale. Nase ucetni mi ale nuti jakesi flexipasy, kde si nakoupim poukazy a pak je cerpam. Kdyz jsem se divala co je mozne cerpat, tak je to celkem nic moc a i na netu se lidi tech flexipasu zbavuji pod cenou.

Pry je cokoliv jineho proplacet slozite a ona se tim nechce zabyvat.

Muzete mi prosim nekdo poradit jak to je? Je mozne proplatit jakykoliv zajezd, ubytovani nebo dokonce i nejakou zajmovou cinnost nebo vzdelavaci kurzy? Je to jen na te ucetni co proplati nebo je to dane nejak obecne a nase ucetni si to jen zjednodusuje tim, ze mi nuti ty flexipasy?

A zamestnavatel pak proplaci fakturu primo poskytovateli nebo ja prinesu fakturu zamestnavateli a ten to zaplati me? Jde to i zpetne? Ja to prave zjistila az ted po vsech dovolenych, ze tyto moznosti byly a pani ucetni se tvari kysele a ja nevim jestli se ji do toho nechce nebo jestli to opravdu nejde.

predem moc vsem dekuji za rady. Zkousela jsem nastudovat §6 odst. 9 pism d), ale moc se mi tim nevyjasnilo, spis naopak.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).