Dobrý den, měla bych prosbu, zda mi poradíte. Stal se nám ve firmě pracovní úraz zaměstnance (můj první k řešení). Vedoucí daného zaměstnance vypsal Záznam o úrazu, nechá to podepsat zaměstnanci a předá mi to. Já to zašlu na ZP zaměstnance, Inspektorát práce, Kooperativu (tam jsem se domluvila, že to zašlu až se všemi podklady, pokud tedy nebude marodit nějak extra dlouho) a OSSZ (na tuto zašlu pouze, když bude mít neschopnost delší 21 dnů nebo to musím poslat, i když bude marodit jen do 21 dnů)? Stačí jim zaslat pouze kopie? Je potřeba provést ještě nějaké další kroky. Děkuji moc za odpověď.
3. 9. 2013 9:29
Dobrý den, měla bych prosbu, zda mi poradíte. Stal se nám ve firmě pracovní úraz zaměstnance (můj první k řešení). Vedoucí daného zaměstnance vypsal Záznam o úrazu, nechá to podepsat zaměstnanci a předá mi to.
Já to zašlu na ZP zaměstnance, Inspektorát práce, Kooperativu (tam jsem se domluvila, že to zašlu až se všemi podklady, pokud tedy nebude marodit nějak extra dlouho) a OSSZ (na tuto zašlu pouze, když bude mít neschopnost delší 21 dnů nebo to musím poslat, i když bude marodit jen do 21 dnů)?
Stačí jim zaslat pouze kopie?
Je potřeba provést ještě nějaké další kroky.
Děkuji moc za odpověď.