Re: Sdeleni manzelce vyse prijmu manzela
Do toho bych se tedy nepouštěla, obzvlášť když mají problémy. Mně volali z úřadu, abych jim poslala příjem manžela našeho zaměstnance ohledně toho, že jeho manželka žádá o dávku a je nutné doložit příjem manžela (byli v rozvodovém řízení) s tím, že manžel tají příjem, zavolala jsem tedy zaměstnance, příjem jsem mu znovu vytiskla s tím, že ho má předat na úřad. Naopak mi on řekl, že toto potvrzení leží u nich na stole už 14 dní a manželka to sabotuje, takže nemusí být vždy takové jak se na první pohled zdá ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
3. 9. 2013 20:41
Dobry den, prosim o radu jestli jste se nekdo s tim setkali. Pozadala me jakozto ucetni manzelka naseho zamestnance, zda bych ji mohla sdelit vysi prijmu manzela. Maji nejake rodinne problemy - manzel ji taji svuj prijem. Je nejaky paragraf, ktery mi umoznuje sdelit ji tuto informaci? Dekuji moc predem.