Evidence pracovní doby a docházka

• (neregistrovaný)

4. 9. 2013 10:20

Dobrý den, prosím o radu. Jsme firma s jednosměnným provozem, všichni zaměstnanci mají stejný, tj. 8hodinový úvazek a měsíční mzdu. Na přesné hodiny si u nás "nehrajeme". Jak správně vykazovat pracovní dobu kvůli případným kontrolám? Stačí, když mi zaměstnanec každý měsíc předloží třeba excelovou tabulku s vyznačenou odpracovanou dobou a příchod a odchod do zaměstnání? A musí být v této době upřesněna i 0,5 hod. přestávka na oběd? A jak se do odpracované doby evidují pracovní cesty? Děkuji za odpovědi a názory a přeji hezký den.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 9. 2013 15:02

Kamila II (neregistrovaný)

Re: Evidence pracovní doby a docházka
      Nejsem odborník na mzdy a personalistiku, ale u nás to máme tak, že jsem všem předchystala excelovskou tabulku (na každý měsíc jeden list), kde evidují dovolenou, nemoc, OČR, přestávku v práci a pracovní dobu (tu jsem předchystala na 8-16:30, ale kdo chodí na jinou hodinu, tak si to přepisuje)a pracovní cesty mi značí do poznámky - kvůli stravenkám.
      To každý měsíc vyplní, vytisknou, podepíší, podepíše jejich vedoucí a odevzdávají mně.

• 6. 9. 2013 13:17

misutka (neregistrovaný)

Re: Evidence pracovní doby a docházka
      Tak nějak jsem si představovala, že bych to udělala i u nás. Díky za názor a přeji hezký den!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).