Re: Daňové přiznání za minulý rok
Začátek jsem nahlásil 1.12.2012. Tak možná to zaměstnavatel nepodává ale každopádně nejak se to resi pokud jste pouze v zavisle činnosti tak si danove proznani bezne podavat nemusite.
Jde mi prave o to kdyz jsem vydelal za ten prosinec nulu a nemel jsem ani zadnou danovou ztratu nebo podobne veci tak jestli to musim nejak resit?
Re: Daňové přiznání za minulý rok
Na FU jste měl nahlásit, že jste neměl za prosinec žádné příjmy a nebo podat daňové přiznání,kde by byl Váš výdělek v zaměstnání a příjmy z podnikání nulové. Na sociálku a ZP jste měl podat Přehledy s nulovými částkami. Doporučuji zajít na tyto instituce a domluvit se, jak dál.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
6. 9. 2013 15:06
Dobrý den,
zapocal jsem svoji živnost v prosinci 2012 ale do konce roku jsem neměl žádné příjmy ani výdaje, protoze jsem začal podnikat az od února 2013. Chtěl bych se zeptat jestli jsem měl podávat danove přiznání za rok 2012?? Jsem student a SP a ZP za mě plati do urcité míry stát. Děkuji za odpověď.