Re: dohoda o provedení práce a pojistné
Kdyby jste vypláceli měsíčně, je to výhodnější. Do 10.000,- by se ZP, SP neodvádělo.
Re: dohoda o provedení práce a pojistné
To já vím, také jsem to tak zaměstnavateli doporučila, leč se mé rady nedržel a teď mi předložil toto. Zpracovávám externě, takže nevím vše hned. Jinak bych ho znovu upozornila, že takto se to značně prodraží. Myslela jsem si, že to bude tak jak píšete a bude nutno odvést i SP a ZP. Děkuji všem za odpovědi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
11. 9. 2013 13:54
Prosím o radu, zaměstnavatel uzavřel dohodu o provedení práce s tím, že odměna bude vyplacena po skončení akce. Akce trvala od května do září. Dle výkazů práce za každý měsíc odměna v hrubém dosahovala +- necelých 10 tis. Kč. Teď by mělo dojít k vyplacení na konci září a já nevím, zda to podléhá odvodu sociálního a zdravotního, když to v jednotlivých měsících nepřesáhlo 10 tis. Celková odměna bude v hrubém 49 800,- Kč. Prohlášení poplatník podepsané nemá, takže zálohová daň. Zaměstnavatel vede daňovou evidenci.
Děkuji za radu.