Re: kolik za účtování
Nevím jak ostatní, ale já si účtuji 200,- Kč za hodinu, pokud účtuji ve firmě, na jejich počítači a v jejich programu. Za mzdy si beru 100,- za zaměstnance a 100,- za nového popř. odcházejícího zaměstnance. Taky dělám mzdy doma. (Okr. Přerov, Severní Morava)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
OSVČ, nezapomeňte změnit zálohu na zdravotní a sociální pojištění už za leden
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
16. 9. 2013 18:05
Prosím o Váš názor : docházím jako OSVČ dvakrát týdně na 4 hod. do firmy, kde zpracovávám cca 120 mezd měsíčně, z toho cca 70 HPP, ostatní DPP. Veškerá personální agenda je na mně, přihlášky, odhl, ELDP, smlouvy, zástup při kontrolách atd. Kontroly mám v pořádku. Dále jim vedu podvojné účetnictví - cca 10 - 15 fa vydaných/měsíc, přijatých 20/měsíc, pokl. doklady cca 80- 100 za měsíc. Mzdy zpracovávám doma, ve firmě připravuji podklady pro mzdy, nemocenské, potvrzení pro zaměstnance apod. Jedná se o okres Rakovník, ve firmě je velká fluktuace lidí , cca 15 - 20 jich nastupuje a zároveň končí. Kolik byste účtovali podnikateli ? Děkuji