PDP sw pohoda

• (neregistrovaný)

1. 10. 2013 14:26

Dobrý den,
    prosím o radu, dělám PDP v SW pohoda a po spuštění formuláře na PDP se mi tam nenačítá kod předmětu, prošla jsem snad vše, kde to prosím nastavím?
    Děkuji moc.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 1. 10. 2013 15:08

Lenka28 (neregistrovaný)

Re: PDP sw pohoda
      Nastavení:

Účetnictví - Daň z přidané hodnoty - Členění DPH - a ta zaškrtnete - Nabízet - vyberete potřebné členění.

• 1. 10. 2013 15:12

prosba (neregistrovaný)

Přijatá faktura a právě že to nejde vyplnit tam tu 4 ku, je to uzavřené ale nevím vůbec čím a když si udělám novou kontaky členění tak i když ji mám nabízet tak se mi nenabízí. Ach jo, se z toho asi už zblázním.

• 1. 10. 2013 15:23

Lenka28 (neregistrovaný)

Musíte najít členění, které nemá uzavřenou 4 - jinak u jiných členění to nejde. Pokud máte políčko šedé, nedá se editovat. O jaké členění vám jde? O jakou službu?

• 1. 10. 2013 15:52

Jana K. (neregistrovaný)

Na liště si zvolte Účetnictví/Daň z přidané hodnoty/Členění DPH - zobrazí se Vám všechny členění, která do přiznání vstupují. PDP vstupuje do řádku 10 - členění DPpdp - zvolte si. Pak si řádek zkopírujte a vytvořte si členění DPpdp4 - Změňte si text do dokladu na "Přenesení daňové povinnosti dle §92e (stavební a montážní práce)" a text pro vyměření DPH na "Přiznání DPH z dodání v režimu přenesení daňové povinnosti" a pak si zaškrtněte tlačítko nabízet - uložte.
      Pak si v nabídce vyfiltrujte členění PDpdp - zaškrtněte nabízet - tím máte ošetřen řádek 43.
      Pak se vraťte do přijaté faktury - zadejte členění DPH - na PN a uložte. Zvolte tlačítko Záznam a vyměření DPH - v této tabulce nechte na vstupu předkontaci bInt a členění si dejte PDpdp. Na výstupu si nechtě předkontaci aInt a členění si dejte DPpdp4 - vytvoří se dva interní doklady na vstup a výstup. Jinak na www.stormware.cz je na toto i videonávod, když Vám to nepůjde :-))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).