Re: PDP sw pohoda
Přijatá faktura a právě že to nejde vyplnit tam tu 4 ku, je to uzavřené ale nevím vůbec čím a když si udělám novou kontaky členění tak i když ji mám nabízet tak se mi nenabízí. Ach jo, se z toho asi už zblázním.
Re: PDP sw pohoda
Na liště si zvolte Účetnictví/Daň z přidané hodnoty/Členění DPH - zobrazí se Vám všechny členění, která do přiznání vstupují. PDP vstupuje do řádku 10 - členění DPpdp - zvolte si. Pak si řádek zkopírujte a vytvořte si členění DPpdp4 - Změňte si text do dokladu na "Přenesení daňové povinnosti dle §92e (stavební a montážní práce)" a text pro vyměření DPH na "Přiznání DPH z dodání v režimu přenesení daňové povinnosti" a pak si zaškrtněte tlačítko nabízet - uložte.
Pak si v nabídce vyfiltrujte členění PDpdp - zaškrtněte nabízet - tím máte ošetřen řádek 43.
Pak se vraťte do přijaté faktury - zadejte členění DPH - na PN a uložte. Zvolte tlačítko Záznam a vyměření DPH - v této tabulce nechte na vstupu předkontaci bInt a členění si dejte PDpdp. Na výstupu si nechtě předkontaci aInt a členění si dejte DPpdp4 - vytvoří se dva interní doklady na vstup a výstup. Jinak na www.stormware.cz je na toto i videonávod, když Vám to nepůjde :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
1. 10. 2013 14:26
Dobrý den,
prosím o radu, dělám PDP v SW pohoda a po spuštění formuláře na PDP se mi tam nenačítá kod předmětu, prošla jsem snad vše, kde to prosím nastavím?
Děkuji moc.