Re: zápočtový list
>>U jednoho zaměstnavatele jsem měl postupně 3
>>prac.smlouvy :
>>1/ od 3/2010 do 5/2010 na dobu určitou plný úvazek
>>(zástup za nemoc - vrátný), ke které je dodatek s tím,
>>že
>>zůstává dále platná pouze se mění ve 2 bodech a to -
>>na dobu neurčitou a na poloviční úvazek./tato stále
>>platí/
>>2/ od 9/2011 do 12/2011 jsem měl další PS na dobu
>>určitou (zástup za nemoc - zahradník), která byla
>>ukončena
>> a od
>>3/ 1.1.2012 mám další PS na dobu neurčitou (na pol.
>>úvazek) - jako řidič, která platí
>>Nyní jsem podal výpověď z PS pod č.1 a zůstanu u
>>podniku zaměstnín dále pouze jako řidič na základě
>>smlouvy
>>pod bodem č.3. Chci se zeptal, zdali mě zaměstnavatel
>>musí vystavit "zápočtové listy" na každou jednotlivou
>>smlouvu tzn. na smlouvy pod bodem 1 a 2, nebo až bych
>>popř. skončil i s posledním PP, tak by mě dal pouze
>>jeden (celkový) zápoč. list a to od 3/2010 na vše.
>>Za odpověď děkuji
>
>Každý pracovněprávní vztah (tzn. každý z pracovních
>poměrů) se posuzuje samostatně, tak se domnívám, že máte
>dostat od každého Potvrzení o zaměstnání (tzv.
>zápočťák).
Paní Karo mnohokrát děkuji.Ještě bych se Vás zeptal, neděláte náhodou mzdovou účetní, výplaty apod. Potřeboval bych se ještě informovat-poradit ohledeně počítání výplat, neboť se mnou asi tzv. vydupávali. Když tak popř. celou věc nastíním. Díky.
Potřeboval bych někoho, nebo kam se obrátit ohledně počítání a kontrola výplat od 1.1.2012 do současné doby. Je to vše na delší povídání a vysvětlení (což by bylo asi nejlepší s někým někde osobně) a navíc jsem se to snažil stručně zde napsat, ale bere to pouze 2000 znaků.. Díky moc
S delším psaním to děláme tak, že vymažeme předchozí příspěvky. Když počet znaků nestačí ani mému příspěvku, pak ho rozdělím na více dílů. Napíšu část, uložím. Pak jako bych si odpovídala, vymažu svůj předchozí odstavec a pokračuji v psaní.
Jinak to by fakt chtělo nějakou mzdovou, se kterou byste šel na kafe s výplatními lístky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
1. 10. 2013 18:52
U jednoho zaměstnavatele jsem měl postupně 3 prac.smlouvy :
1/ od 3/2010 do 5/2010 na dobu určitou plný úvazek (zástup za nemoc - vrátný), ke které je dodatek s tím, že zůstává dále platná pouze se mění ve 2 bodech a to - na dobu neurčitou a na poloviční úvazek./tato stále platí/
2/ od 9/2011 do 12/2011 jsem měl další PS na dobu určitou (zástup za nemoc - zahradník), která byla ukončena a od
3/ 1.1.2012 mám další PS na dobu neurčitou (na pol. úvazek) - jako řidič, která platí
Nyní jsem podal výpověď z PS pod č.1 a zůstanu u podniku zaměstnín dále pouze jako řidič na základě smlouvy pod bodem č.3. Chci se zeptal, zdali mě zaměstnavatel musí vystavit "zápočtové listy" na každou jednotlivou smlouvu tzn. na smlouvy pod bodem 1 a 2, nebo až bych popř. skončil i s posledním PP, tak by mě dal pouze jeden (celkový) zápoč. list a to od 3/2010 na vše.
Za odpověď děkuji