Re: Elektronický podpis
Asi takhle, ono to z principu jde, záleží na programu, kterým se dokument podepisuje... Běžně lze nastavit, aby do dokumentu vložil nějakou viditelnou značku, ale podle mě je to zbytečnost...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
2. 10. 2013 18:54
Dobrý den, asi sem dotaz nepatří, ale nemůže mi někdo poradit, jak se vlastně projeví elektronický podpis na odesílaných dokumentech? Zřídila jsem si elektronický podpis s tím, že budu za firmy odesílat na sociálku, ZP a podobně, ale když připojím k vytvořeným dokumentům např. přihláškám elektronický podpis (certifikát) nic se mi neobjeví, když si to chci vytisknout pro sebe. Vytvořila jsem si i jiný dokument, uložila do PDF a tam někde dole strašně malinkým písmem je jen zmínka, že je podepsán elektronicky a jméno. Ráda bych elektronicky podepisovala i jiné doklady, ale nevím co s tím. Chtěla jsem takto např posílat moje fa které bych podepisovala elektronicky. Nevíte náhodou někdo jak vlastně vypadá dokument, který je elektronicky podepsaný ? Omlouvám se za hloupou otázku, ale nějak s tím elektronickým podpisem stále bojuji. Děkuji všem za případnou radu Hanka