Re: MoneyS3-mzdy-superhurubá
Money nemají dobře udělané mzdy. Co jsem tak koukla, tak to bude na "lidové tvořivosti". Superhrubá je 7787+2648. Dopočet ZP musíte nějak strhnout zaměnstnanci a odvést na ZP.
Nikdy jsem to nemusela řešit, tak Vám žádné elegantní řešení nenabídnu.
Napadá mě: zkuste zadat srážku zaměstnanci ve výši ZP z dopočtu do min. mzdy. O tuto srážku pak upravte vzniklý závazek vůči zdrav. poj. Hlavně si to pak zkontrolujte, jestli máte všude správná čísla.
Re: MoneyS3-mzdy-superhurubá
Já to řeším poprvé a jsem z toho pěkně vykolejená, nicméně děkuju za nakopnutí. Jedná se o částku 64,-!!!!! Tu jsem zaměstnanci přičetla do jeho ZP a u zaměstnvatele jsem ji zase odečetla. Nesedí sice ani u jednoho násobky % ZP, ale napsala jsem to dolů do poznámky, o co se jedná. Snad si na to při případné kontrole za pár let vzpomenu.
Hezký den a díky moc! Jen se ještě zeptám - nemusíte odpovídat - odkud jste? Já z Přerovska.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
9. 10. 2013 10:41
Dobrý den uživatelům MoneyS3 - program mi superhrubou mzdu počítá z HM, která činí 7787,-Kč - tedy 2648,- Kč, bez ohledu na dopočet do minima u ZP - tedy 8500,-Kč, kdy by superhrubá měla činit 2712,- Kč. Je to správně nebo musím ručně opravit?
Jsem z toho trochu zmatená, prosím o radu.