Re: Kolik si říct za zpracování mzdy a p
Pájo, to je oč tu běží.
Řada účetních se bojí si říci spravedlivou cenu za svou práci, protože má jednoduše strach, že je podnikatel při vyšší ceně odmítne.
Ale chce opravdu tazatel pracovat trvale pod cenou?
Kdysi jsem četla velmi podnětný článek zveřejněný v Moderním řízení s názvem "Znáte své nevýnosné zákazníky".
To by řadě lidí otevřelo oči.
>>>>>Dobrý den, prosím kolik si říct za zpracovávání mzdy
>>>>>+
>>>>>personalistiku pro jednoho zaměstnance v pracovním
>>>>>poměru ? Děkuji.
>>>>
>>>>copak si nedokážete ohodnotit svou práci?
proč zrovna taková jedovatost pane pájo? Paní se prostě jenom ptá, a pokud jí nechcete poradit, tak se do diskuse nepřipojujte.
>>>Pájo, to je oč tu běží.
>>>Řada účetních se bojí si říci spravedlivou cenu za
>>>svou práci, protože má jednoduše strach, že je
>>>podnikatel
>>>při vyšší ceně odmítne.
>>>Ale chce opravdu tazatel pracovat trvale pod cenou?
>>>
>>>Kdysi jsem četla velmi podnětný článek zveřejněný v
>>>Moderním řízení s názvem "Znáte své nevýnosné
>>>zákazníky".
>>>To by řadě lidí otevřelo oči.
>>====
>>Ono jenom těch sestav a přehledů k tištění a
>>předávání
>>dalším úřadům je stejně hodně ať je firma s jedním či
>>například s 20ti zaměstnanci. I proto se ptám. Děkuji
>>Vám
>všem.
>
>http://www.levneucto.cz/cenik-ucetnich-sluzeb/cenik-personalistika-a-mzdy/
Ono to bylo myšleno patrně tak, že je paušál na osobu řekněme 200 Kč, ale když má firma 1-3 zaměstnance, tak vzhledem k související agendě je cena 2.000 Kč. Já to mám taky tak,
firma s 1-5 zaměstnanci min. sazba 1.000 Kč, pokud má 6 a více, potom počítám sazbu "na hlavu"
To je jasné. Do kalkulace ceny přece musíte zahrnout nejen svoji práci, ale i všechny vedlejší náklady, včetně školení, vlastního studia, atd.
Dále dle mých zkušeností dají nejvíce práce klienti, kteří k nízké ceně požadují ještě (většinou počítají, že je vše v ceně) poradenství všeho druhu, práce navíc apod.
1. nejde o jedovatost, pouze mi připadá poněkud divné, že si nedokáže stanovit cenu své práce např. při sazbě 300.-Kč za jednu hodinu, kolik by jí to dalo práce měsíčně atd.
2.co si o sobě myslíte, že chcete diktovat, zda se někdo má či nemá připojit do diskuze?
Myslím si, že jste paní opravdu neporadil.
Také nějakou dobu sleduji tento portál a trochu jsem si udělala obrázek o lidech,kteří zde vystupují. Třeba vy mi připadáte, že máte v malíčku personalistiku a to je tak asi všechno. Když nevíme to, co vy, tak nám to dáte pěkně sezobat.
Můj názor.
Joanto, uvědomujete si vůbec, že tu odpovídají profesionálové ve svém volném čase, zadarmo a často také bez nároku na poděkování, i když by to bylo od některých tazatelů vhodné?
Mj. zkuste si to - aspoň měsíc odpovídat a možná zjistíte, jak je to těžké nejen profesionálně, ale i psychicky
Já osobně jsem zde za toto fórum velmi vděčná, člověk zůstává v obraze i ohledně případů, které zrovna aktuálně neúčtuje a je to pro mě průběžná forma vzdělávání :o). Jsem ráda, že se najdou lidé, kteří věnují své znalosti a čas a poradí.
ale má to velkou výhodu, že když mi to leze na nervy, tak sem prostě nějakou dobu nejdu (narozdíl od dalších denních činností, kde utýct člověk nemá kam a hlavně nemůže) a když mi do práce přijde klient-občan, tak člověk musí chtě nechtě nasadit úsměv a vlídnou tvář a musí vyjít vstříc i kdyby ho nejraději praštil
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Někdo se psem, jiný s Ámosem. Co popřála k Vánocům a novému roku vláda na sítích?
Kdy letos podat přiznání a přehledy OSVČ? Tady je daňový kalendář pro rok 2026
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
9. 10. 2013 11:33
Dobrý den, prosím kolik si říct za zpracovávání mzdy + personalistiku pro jednoho zaměstnance v pracovním poměru ? Děkuji.