Re: jaké pořadí srážek exekucí
Dokud nepřijde nějaká další, kde by bylo uvedeno, že už byla doručena prvnímu plátci, budete srážet z 1.třetiny na tu 5.exekuci (doručena 6.2.2009) a ze 2.třetiny zdravotní pojišťovně. Všechny ostatní čekají v řadě až do splacení těchto. Při 8010 Kč čistého vychází srážka 144 Kč na každou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
13. 10. 2013 15:00
Zdravím a prosím o radu, máme zaměstnance, který nepřinesl zápočtový list a při nástupu neuvedl, že nemá na plat exekuce, nyní postupně přicházejí exekuce a jsem v koncích. Mám 4 nepřednostní exekuce, u kterých jsme prvními plátci mzdy ( na ty jsem zatím žádnou srážku neprovedla ) , další nepřenostní t.j. pátá byla doručena prvnímu plátci 6.2.2009 , na tuto pátou jsem provedla jednu srážku z výplaty za srpen 2013, nyní během měsíce přišly další a to platební výměr zdravotní pojišťovny, kde prvnímu plátci mzdy byl výměr doručen 18.11.2012 a od finančního úřadu, kde není uveden první plátce mzdy a tak zřejmě budeme prvním plátcem mzdy. Nevím, jak mám postupovat, zaměstnanec má 8.010,- Kč čistou mzdu a vyživuje manželku ( o dětech nic nevím ).
Můžete mně někdo poradit ? Děkuji Míla