Re: Přehledy pro OSSZ
Ano, formát xml. Na stránkách ČSSZ máte formulář na pověření:
http://www.cssz.cz/cz/e-podani/ke-stazeni/
úplně dole - Tiskopisy vztahující se k registraci k e - Podání
Re: Přehledy pro OSSZ
Ano, je to jednodušší, posílám vše přes DS. Na FÚ, ZP i OSSZ. Jaký máte program? Jinak na stránkách ČSSZ je formulář, který vyplníte a přímo odešlete přes vaší DS.
http://www.cssz.cz/cz/e-podani/
Jen musíte mít stáhnutý program Software602 Form Filler - je zdarma na stránkách ČSSZ.
Re:Prosím ELDP paní Lenka28
Já mám taky ještě jeden dotaz... dosud jsem s datovou schránkou nepracovala v tom smyslu, abych z ní odesílala zprávu - nevím si rady s typem zprávy a typem schránky. Pro odeslání na OSSZ to bude "Bezplatná datová zpráva" a "pouze další schránka OVM"???
Re:Prosím ELDP paní Lenka28
Máme jednu schránku a do ní mají přístup 3 lidé ze statutárních orgánů společnosti. Jejich přístupy mám, protože schránky mám na starosti - mám přístupová jména a hesla, akorát mi jde o to, že když to budu odesílat od jednoho z nich (samozřejmě bych mu to musela oznámit), tak v záhlaví bude jméno šéfa a né moje, v tiskopise pro ossz bude mé jméno, jestli jim tohle nevadí?
Re:Děkuji moc - paní Lenka28
>>
>>>Strašně moc vám děkuju, za ochotu a za trpělivost se
>>>mnou a hlavně za obrovskou pomoc a vysvětlení! :-)
>>
>>Není zač...:-)))) také jem se musela hodně učit a
>>učím
>>se stále....
>Ještě prosím k budoucím ELDP: jako potvrzení stačí z
>datové schránky doručenka, jak pro zaměstnavatele ,
>tak i pro zaměstnance? Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
14. 10. 2013 11:29
Dobrý den, omlouvám se za možná hloupý dotaz... Chápu to správně, že pokud budu přehledy na OSSZ za naši firmu zasílat pomocí datové schránky, nemusím si vyřizovat elektronický podpis???