Žádost o příspěvek na podporu zaměst.OZP

• (neregistrovaný)

18. 10. 2013 12:43

Dobrý den, prosím o pomoc. Vyplňuju žádost o příspěvek na podporu zaměstnávání OZP za 3.Q 2013 a nejsem si vůbec jistá, jak mám spočítat v části G ty průměrné přepočtené počty zaměsntnanců. Za 3.Q 2013 máme celkem 3 zaměstnance, z toho 2 OZP 1.st. celý 3.Q a 1 nastoupil 1.9.2013, není ale OZP. Jeden zaměstnanec OZP pracuje podle prac. smlouvy 8 hod. denně, druhý OZP pracuje 6 hod. denně a ten, co není OZP pracuje 7,5 hod. denně. Za 7/13 mají odpracováno oba OZP 22 dnů, svátek nepracují. Za 8/13 mají odpracováno: ten na 8 hod. denně má 20 dnů plus 2 dny měl neschopenku (žádná náhrada nebyla, šlo pouze o 2 dny), ten na 6 hod. denně má odpracováno 17 dnů a k tomu měl 5 dnů dovolené. Za 9/13 mají odpracováno: oba dva OZP celý měsíc, tj. 21 dnů, nový zaměstnanec, který není OZP má taky odpracováno 21 dnů. Prosím o kontrolu průměrných přepočtených počtů: a) všech zaměstnanců: 149 odpracovaných hodin delěno 65 hod. fond (8 hod. denně) = 2,29
    b) OZP: 128 odprac. hodin děleno 65 hod. fond (8 hod. denně) = 1,97. Mám to správně? Nevím, kolik hodin mám počítat fond hodin za čtvrtletí, když každý zaměstnanec dělá jinak.
    A jak mám prosím vypočítat procento plnění zaměstnávání? Vůbec nevím, z čeho to mám počítat :-(
    Děkuji moc všem za pomoc.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).