Re: HPP s DPP - Prohlášení k dani ano/ne
Dekuji, Ja jsem zamestnana u jednoho zamestnavatele. I tak budu muset podavat danove priznani? Nerozumim jedne veci, kdyz podepisu prohlaseni, tak nedanim, kdyz nepodepisu, tak danim? Nebo v breznu pristiho roku se mi ta dan vrati? Nechapu, ze v jednom pripade dane platim a ve druhem ne. Vubec se neorientuji ve mzdach, proto tento rozdil nechapu. Diky predem za odpoved.
Re: HPP s DPP - Prohlášení k dani ano/ne
Když jste zaměstnaná u jednoho zaměstnavatele na PP i DPP, tak prohlášení podepíšete pouze 1x, příjmy se sečtou a daní se dohromady.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
21. 10. 2013 10:54
Dobry den, mam u jednoho zamestnavatele HPP (3000 Kc) a DPP (8000) a k tomu pobiram rodicovsky prispevek. Chtela jsem se zeptat, zda je pro me vyhodnejsi Prohlaseni k dani podepsat ci ne? Nerozumim totiz tomu, v cem je rozdil a jaky vliv to ma na dane? Dekuji.