Re: OT:taky se vám to stává ?
Renato, docela jste mě potěšila, stávají se nám taky podobné (i horší) věci, a to přes veškerou snahu a pečlivost. Prostě jsme jen lidi, občas unavení a přetažení... Pracovní příhodu na "vaše" téma si aktuálně nevybavuju, ale před chvílí jsem si šla slít kávu z překapávače - moc jsem se na ni těšila. U překapávače jsem zjistila, že tam žádná není, asi jsem ji zapomněla dát udělat :-)) Únava, roztržitost, Alzheimer? :-D
to jsem ráda, že jsem vás potěšila:-)
že nejsem sama, kdo vyťukává telefonní číslo na kalkulačce (a obráceně), ve výtahu mačká knoflík patra, ve kterém nastoupil, s čipovou kartou šustí u tlačítka výtahu a pokaždé se vrací k autu, jestli ho zamknul...
Dnes mi den taky pěkně začal - ráno mi zaměstnanec přinesl dopis z VZP že není přihlášený, přitom po loňské kontrole jsem si byla jistá, že mám všechno v pořádku, navíc čekám na instalaci certifikátu, takže nemůžu na portál (vyřízeno zatím napůl telefonem, naštěstí paní byla vstřícná, snad nebude ani postih), další příhoda - honem vystavit přev. příkaz, ale předložený papír nebyla zálohová faktura, ale jen nabídka zboží, takže jaksi nebylo podle čeho platit.... a k tomu jsem zjistila, že mi dnes zůstala svačina doma na stole!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
21. 10. 2013 13:45
Dobrý den, taky se vám to stává? Máte nastudovaný II.pilíř, jste psychicky i fyzicky přichystáni na to, jak si s ním poradíte, a když vám zaměstnanec přinese registraci, ujistíte ho, že vám musí ještě donést nabytí právní moci. A když přinese to, spokojeně založíte s tím, že se to týká až příští výplaty. A při zpracování příští výplaty s hrůzou zjistíte, že jste přehlédla datum a týkalo se to už té minulé :-( No to by mě kleplo !