Re: exekuce-chyba při odvodu
pokud se postižený nebránil dosud, tak se nejspíš nebude bránit ani nyní. Pokuste se mu vysvětlit svoji chybu, omluvte se, vysvětlete, jak budete postupovat dál a bude vše v pořádku. Postih by vás čekal, kdyby se on obrátil na inspektorát práce nebo na exekutora s tím, že mu srážíte víc a nerespektujete nezabavitelnou částku, to ale pravděpodobně nehrozí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
23. 10. 2013 9:48
Dobrý den, stala se mi nemilá věc, špatně jsem si přečetla exekuční příkaz, kdy jsem vyrozuměla, že nemám brát v úvahu nezabavitelnou částku a srážela jsem 8 měsíců třetinu ze mzdy a dělalo to asi 1600 Kč/ měsíc, nyní jsem na to přišla, jak z toho ven?? Postižitelný má zaplacenou asi polovinu exekuce, dále jsem hovořila s exekučním správcem, že dále nebudeme nic posílat a souhlasil, čeká mě nějaký postih?? Děkuji za odpověď Hanča