Re: Jaké DUZP přeprava?
Takže chápu to dobře, že přepravy od 15. - 30.9., podklady poslané např. 15.10., budu fakturovat 15.10. , duzp 30.9. protože to je poslední den zdaňovacího období?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
23. 10. 2013 12:45
Stále nemám jasno ohledně duzp při poskytnutí služby - přepravy zboží. Je to tak, že pro našeho odběratele každý den převážíme zboží na základě smlouvy, fakturujeme 2x do měsíce vždy za 2 týdny přepravy. Odběratel nám vždy pošle podklady, ale až za 14 dní nebo i více. A já nevím zda mám uvést na fakturu duzp např. poslední den v měsíci nebo až den kdy máme tyto podklady. Zde na fóru jsem četla názor, že u přepravy je možné oboje, ale byl to příspěvek z roku 2009. Neví někdo prosím jak v tomto případě? Pokud se jede např. jen jedna cesta pro jednu firmu, je to jasné, ale pokud takto nepřetržitě?