Smlouva s operátorem-nutné

• (neregistrovaný)

24. 10. 2013 10:17

Dobrý den,
    uzavřela jsem Smlouvu na značkové prodejně s operátorem na doplňkové služby k hlasovému tarifu, nedali mi nic přečíst, jen jsem u nich digitálně podepsala dokumenty s tím, že mě ujistili, že v dokumentech není nic závadného.
    Když jsem přišla domů a podívala se do smlouvy a na web, zjistila jsem, že jsou tam podmínky, které nemohu přijmout, chtěla jsem od Smlouvy odstoupit hned následující den, ale prý to není možné a nevztahuje se na ně ani zákon, kde mohu do 14 dnů odstoupit od Smlouvy, můžete mi prosím někdo poradit, zda je to tak opravdu ?
    Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 10. 2013 11:16

pája

Re: Smlouva s operátorem-nutné
      nevztahuje, proč jste se nechala nachytat, teď co s tím?
      doporučuji se obrátit přímo na vedení operátora písemně, popsat situaci,nadsadit oblbování jejich zamětnanci, uvádění nepravdy a pod. uvést, že jste se byla radit u právníka a že pokud budou trvat na tom, co jste podepsala, budete přístup jeich zaměstnanclů medializovat prostřednictví něšjakého public. pořadu, třebna se zaleknou ostudy a půjde to, sám jsem takhle dvakrát pomáhal sousedům, když skočili na špek.Jinak nevím, neznám jejich obch. podmínky.

• 24. 10. 2013 11:39

all (neregistrovaný)

Pájo, proč nachytat ? Přece je naprosto normální, než něco podepíšu, že si to přečtu, ne ? Pokud mi to k přečtení nedají, nic nepodepíšu, protože to samo o sobě už ukazuje na to, že něco asi nebude úplně v pořádku.

• 24. 10. 2013 11:51

pája

naprosto souhlasím, ale když poslouchám zkušenosti jiných, jak dopadli, jak s nimi jednali atd., tak už to taky neberu tak striktně, navís nevím, jak tazatelka blíže-zkušenosti, znalosti, věk atd., co na ni zkoušeli:)ale jinak máte pravdu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).