Re: Pohoda - účtování přijatých dokladů
Na záložce účetnictví v účetním deníku při náhledu na sestavy je výběr pohyb na účtech nebo obraty účtů, to je jedna možnost, jinak já píši tzv.košilky k fakturám, datum přijetí, zaúčtování a platba-mám na to dřevěné razítko, kde se podepisuje ten kdo přijal fakturu, schválil,uhradil-podpisy a datumy, na školení nám řekli, že žádný zákon ani paragraf nezakazuje psát přímo na faktury.
Přímo v PF je na záložce tisku, když rozkliknete kontrolní sestavy, sestava zaúčtování dokladů=košilky, které si můžete setřídit před tiskem podle čísel nebo datumu a po tisku roztříhat a přidat ke každé fa, nebo založit za příslušný měsíc vcelku.
Děkuji mockrát, to je přesně to, co jsem potřebovala. V předchozí práci jsem také psala košilky, ale to byla velká firma a podepisovali se i různé schválení (množství, cena, atd...) Ale tady je jen šéf a účetní, tak to mi přijde zbytečné dělat košilky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 10. 2013 14:23
Prosím o radu, kde si mohu v Pohodě vytisknout hromadně účtování přijatých faktur?
Nebo jak jinak dokazujete účtování, píšete přimo na fakturu, nebo jak?
Děkuji za reakce.