Elektronické odesílání na ZP

• (neregistrovaný)

4. 11. 2013 10:37

Dobrý den,
    prosím o radu ohledně zprovoznění odesílání výkazů a přihlášek/odhlášek na ZPMVCR a portál ZP.
    Mám více organizací a chtěla jsem začít vše odesílat elektronicky. Mám zřízen elektronický podpis a plné moci od klientů. U sociálky a VZP mi to prošlo vše bez problémů, vyřízení i následné odesílání všech dokumentů. Jen si stále nevím rady s ostatními ZP. Zkrátka nevím, jak a co je potřeba u ostatních. Přihlásit a zaregistrovat mi to na portál ZP stále nejde. Stále mi tam naskakuje nějaká tabulka, s tím, že je to nebezpečné atd atd. Že nemám to a to nainstalované a tak. No a na ZPMV zase nevím, kde začít. Tam jsem našla sice návod, že mám poslat nacionále (ale nezjistila jsem na jaký e-mail, tedy komu )pak že pošlou heslo no a pak že si to nastaví každá organizace. No nevím, není jednodušší, pokud se zaregistruje organizace a mě řekne jen její přihlašovací údaje? Psala jsem o radu i na příslušné ZP, ale nikdo nereaguje. Nevíte někdo, jak a co s tím? Moc všem děkuji a přeji hezký den. Hanka

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 11. 2013 11:23

Lenka28 (neregistrovaný)

Re: Elektronické odesílání na ZP
      Já posílám většinou přes DS.
      ZPMV - má svůj portál, je to jednoduché - nepotřebujete ani el. podpis. Zde je návod:

https://eforms.zpmvcr.cz/eforms_help/eforms_ZU_2.pdf

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).