Přehled o výši pojistného (VREP)

• (neregistrovaný)

11. 11. 2013 11:10

Dnes jsem poprvé podával elektronicky přehled o výši pojistného přes VREP. Po odeslání se mi objevila tabulka, že dokument byl doručen přes VREP a předán zpracovávajícímu úřadu. Uložil jsem celé potvrzení, ale nikde nevidím, zda bylo úspěšné zpracování. Chci se zeptat, jak zjistím, že dokument byl úspěšně zpracován?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 11. 11. 2013 11:14

Václavv (neregistrovaný)

Re: Přehled o výši pojistného (VREP)
      ještě poznamenám, když jsem byl na Správě sociálního zabezpečení registrovat, tak mi správa přidělila registrační číslo. Při odeslání jsem použil pouze Variabilní symbol. tak nevím, zda jsem postupoval správně.

• 11. 11. 2013 12:27

iva. (neregistrovaný)

Dobrý den, nijak to nezjistíte. Pokud by byla v Přehledu chyba, VREP by ji odmítl - přišla by hláška, že podání bylo zamítnuto. Prošlo-li, je O.K. (hláška "Vaše podání bylo přijato").

• 11. 11. 2013 12:50

Václavv (neregistrovaný)

Děkuji, pokud zvolím odeslat formulář přes VREP, zatrhnu možnost dotaz na zpracování, uvedu číslo ID transakce, tak ani tímto způsobem to nezjistím?

• 12. 11. 2013 7:50

Hanah (neregistrovaný)

Posílám také přes VREP, na emailovou adresu mi přijde potvrzení, že zpráva byla přijata. Jednou ze začátku jsem tam měla chybu tak mi přišlo, že zpráva nebyla přijata a o jakou chybu se jedná.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).