Re: Vložení pokl. dokladu -číselná řada
Má to ještě jeden problém, který jsem nezmínila, ta faktura je na 736.000,- a bylo nám řečeno u daňové poradkyně, že tak vysoká částka se musí rozúčtovat na více dokladů, že maximální hrazená částka za den je 350.000,-. Už jsem vystavila doklad v červenci na těch 736.000,- a zároveň jsem ho musela poslat na finančák do Prahy kvůli kontrole. Dá se nějakým způsobem tento doklad rozúčtovat na třeba na tři platby? Díky.
To se ptáte vážně?Vy předložíte doklady ke kontrole na FU, a pak je chcete měnit?
Porušili jste záko o platbách
http://business.center.cz/business/pravo/zakony/omezeniplateb/cast1.aspx
To jste FU vlastně již přiznali, následným pozměňovaním porušíte jen další zákony. Nejsem právník, ale asi by mohlo jít i o trestný čin, zákon o účetníctví....
Řešte s daňařem co jste si nadrobili a zapomeňte na změny, kterými se můžete dostat do ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
12. 11. 2013 7:43
Dobrý den,
potřebovala bych radu. Stalo se mi, že mi šéf zapomněl dát doklady k úhradě faktury za stroje, kterou platil v hotovosti. Tato faktura je z dubna 2013, ale já už mám zaúčtované doklady za září 2013. Jak mohu tyto doklady vložit do dubna, aby to bylo v pořádku a co číselná řada? Děkuji za Vaše rady.