Re: DPH a pod. elektronicky
Pokud máte el. podpis, tak stačí vyplnit na EPO podepsat el. podpisem a hotovo.
Re: DPH a pod. elektronicky
Dostalo se nám na školení minulý týden informace, že pokud má firma zřízenou datovou schránku, bude jí automaticky zřízena k 1.1.2014 Daňová informační schránka, kde bude možno nejen podávat přiznání, ale také posílat přehledy na CSSZ a ZP. Není nutné si vyřizovat el. podpis, přihl. jméno a heslo má být stejné, jaké je již existující pro přihlášení do DS. Chtěla jsem si ještě letos žádat o zřízení daň. inform. schránky, dobře, že jsem to neudělala. Ale jsem zvědavá, jestli aplikace bude po Novém roce fungovat bez problémů nebo můžeme očekávat výpadky, jak jsme to již mnohokrát v minulosti zažili.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
18. 11. 2013 10:45
Dobrý den,
chceme začít podávat hlášení na fin. úřad elektronicky. Chtěla bych se jenom zeptat, jestli se musím někde na fin. úřadě registrovat, že od tohoto a tohoto data budeme posílat jen elektronicky. Podobně, jako tomu je u ČSSZ,
kde je podobná registrace nutná.
Případně nevíte, kde najít přesný návod, jak správně podávat elektronicky na Fú?
Děkuji
Zdraví Hana