Re: Celá nárok ŘD při ukončení 31.10.201
Pokud mají celoroční nárok 25 dnů a PP byl ukončen 31.10., pak měl mít o 4 dny méně, tzn. že mu musely 4 dny dovolené zůstat z loňského roku.
Jsou to všechno jenom úvahy, protože je málo informací. Nevíme, kdy PP začal, zda byly nějaké překážky....
Re: Celá nárok ŘD při ukončení 31.10.201
Ještě před ukončením PP mě poprosil, abych mu vypočetla kolik dostane proplacené ŘD - vyšlo mi 21 dnů a proto byl překvapený když mu proplatili 25 dnů, a to ještě šel za účetní městského úřadu, jestli mu to opravdu náleží a prej jo...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
22. 11. 2013 6:48
Dobrý den, prosím Vás o konzultaci k následujícím: kamarád pracoval jako úředník na městském úřadě, 31.10.2013 skončil (PP na dobu určitou) a on dostal proplacenou dovolenou za celý kalendářní rok, kterou tam mají – 25 dnů (v průběhu roku nečerpal ani 1 den dovolené). Prosím Vás, je to správné? To tak mají ti, co jsou odměňováni platem, že jim náleží celá ŘD a ne jenom poměrná část? Nejde mi to do hlavy, prosím o Vaše názory. Díky