Re: Mzdy - odesílání přehledů ZP
Pohoda to právě asi neumí, nebo jsem to nenašla - tedy uložit ZP v xml... Určitě je to lepší než poštou, nebo minimálně stejné jako DS (stejně bych musela každou ZP posílat zvlášť) - jen jsem chtěla vědět, že jsem nepřehlídla efektivnější (třeba hromadný : -)) postup... Díky!
Přijde mi snažší přihlásit se na jednotlivé ZP, sice je podmínkou el.podpis/já používám z banky-čip.kartu/a vypsat na portál v jedné řádce přehled i přihlášky a odhlášky zaměstnanců.
Teď mě napadlo, že lze využívat přihlášení i přes mobilní telefon-formou SMS zprávy-jako identifikace odesílajícího, možná to pro mnohé bude zajímavé, mají to společném portálu ZP-VOJZP,OZP....https://www.portalzp.cz/clogc00prv.phtml?pzp_sign=ActiveX
Od autorů našeho programu máme vysvětlení, že pro načtení dat používá každá pojišťovna svůj formát dat, neexistuje pro ZP něco jako jednotný tvar věty v .xml nebo podobně. Proto obvykle mzdové programy toto nedělají, muselo by se to programovat pro každou ZP zvlášť.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
28. 11. 2013 9:24
Prosím, nemáte někdo lepší postup? Na mzdy používám Pohodu, přehled pro SP se automaticky odešle přes VREP, ale přehledy pro ZP ručně přepisuji přes jejich portály... Nejde to nějak jednodušeji? : -)
Předem díky!