Re: kontrola fú - chyba v neprospěch plá
Jj, stalo se to asi tak, že jsem si udělala šablonu, nepřepsala jí, ale ulkožila, někam odběhla, pak na ní zapomněla a udělala to znova. Tohle tam zůstalo viset na už nepoužívané řadě, snad to uznají a nebudou v tom hledat kdo ví co... Oni pokud je domluvené místní šetření, tak už dodatečné nepřijmou, aspoň tady u nás, teda neberou už na něj zřetel... dokud to nějak neprošetří sami, tak uvidíme... Díky:-)
Určitě ano, podejte.
Daňová kontrola nemůže začít zavoláním "tety" na finančním úřadě.
Okamžik, kdy je zahájena kontrola byl opakovaně vymezen judikaturou, musí dojít k započetí samotné kontrolní činnosti. To se určitě nemůže stát po telefonu.
Do okamžiku zahájení daňové kontroly je dodatečné přiznání přípustné.
Super. Děkuju moc:-) Takhle je to i por mě nejjednodušší, je mi jasné, že i tak to budou chtít vidět a vysvětlit, ale přeci jen už budu v jiné pozici. Děkuju:-) Já jsem právě nikdy moc nepochopila, jak poznám mistní šetření od té kontroly - oni prostě zavolají:-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
30. 11. 2013 23:14
Mám dotaz, co se stane, když finanční úřad při kontrole DPH najde chybu v neprospěch plátce, t.j. že na vstupu je jedna částka 2x? Vrátí to, nebo to jako že nějak propadne? Nevíte, co se stane? Jedná se o rok 2011. Díky:-)