Re: Výstupní pohovor
Nic, jen dobrý pocit. Některé společnosti, které stojí o zpětnou vazbu, dělají výstupní pohovory proto, aby zjistily proč zaměstnanci odcházejí..... Pravda, není to u nás obvyklé, ale já osobně to vidím jako pozitivní věc.
Kdybyste jim chtěla vyjít vstříc, tak jim řekněte, ať Vám otázky pošlou na mail a že jim na ně možná odpovíte.
Ale nějak se mně nechce věřit, že by si vůbec dovolili požadovat, abyste tam šla na nějaký rozhovor, když už Váš pracovní poměr skončil. Skončil opravdu? Nehážete jim tam zatím áčka (neomluvenou absenci)? A pokud skončil, vyzvedla jste si zápočťák?
Již jsem měla dost chování typu, že jste jen ten nejpodřadnější člověk v té práci a nemáte na nic víc, ačkoliv člověk dělal takových 80% celkové práce.... A navíc ještě mít nadřízeného takového, kterýmu vadí, že máte vyšší vzdělání než on, navíc to chtěl ještě pokazit...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
3. 12. 2013 16:46
Dobrý den, mám takovou otázku, zda je nutné se účastnit výstupního pohovoru, pokud již člověk není zaměstnancem dané společnosti a ve smlouvě o výstupním pohovoru nebyla ani zmínka.