Re: 2. kolo pohovorů
Při 2.pohovoru byla přítomna zástupkyně personální agentury, co mě doporučila. Pak mladá vedoucí střediska a ředitelka pobočky. Na dotaz, co bych dělala v případě, že by se "něco" pokazilo v SW (IT oddělení ani ajťáka, jak jsem pochopila neměli) jsem řekla, že bych se zeptala na řešení problému dcery. Tu počítače baví a velice dobře se v problematice orientuje. Mladá vedoucí střediska protočila oči (asi ve smyslu, jako co že nás to ve škole učili). Do té doby přísně se tvářící ředitelka pobočky se usmála a řekla, že když se jí něco takového stane, tak se také zeptá syna. Nemůžeme přece znát všechno a hlavně že bych si poradila.
Na jiném pohovoru mi dali list s otázkami k daním a účetnictví a měla jsem hodinu na vyplnění. Po tomto pohovoru jsem pak už vždy nosila UZ nebo jinou publikaci k daním a účtu, kalkulačku a udělala jsem si pomocné tabulky k výpočtu odpisů majetku.
Re: 2. kolo pohovorů
Děkuji, uvidíme, jak to dopadne. Nevypadá to, že by byl někdo v této firmě vybraný předem, jelikož jsem se jim omlouvala z důvodu nemoci a navrhli mi nový termín pro 1. kolo. A nakonec dnes šlo jen o to, aby mě viděly případné kolegyně a spíš se vyjádřit k tomu, proč by měli vzít právě mě, v čem jsem lepší než ti ostatní... Což zrovna tuto otázku moc taky nemusím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 12. 2013 23:25
Dobrý večer, nemáte někdo zkušenost, co člověk může očekávat ve 2. kole pohovoru na účetní? Popř. na co se tak zhruba asi má připravit? Do druhého kola jsem se dostala poprvé, předešlou práci jsem získala na základě jednoho pohovoru (a přecházela z dohody na HPP). Díky moc za odpověď!