Posunutí POVINNÉ el. komunikace s OSSZ

• (neregistrovaný)

4. 12. 2013 17:34

http://www.cssz.cz/cz/o-cssz/informace/media/tiskove-zpravy/tiskove-zpravy-2013/2013-12-04-cssz-informuje-povinna-elektronicka-komunikace-v-roce-2014.htm

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 12. 2013 18:53

iva. (neregistrovaný)

Re: Posunutí POVINNÉ el. komunikace s OS
      Tak dlouho to budou odsouvat, až se jim to nikdy nepodaří plošně zavést. :-(
      Kolik zase bude v lednu 2015 dotazů "jestli to musí nebo nemusí být." Přitom je el. komunikace tak pohodlná a efektivní.

• 4. 12. 2013 19:12

xJ (neregistrovaný)

jenže bohužel to pozná většinou každý až když to začne používat a používat to začně až když musí, dobrovolně ne

• 11. 12. 2013 0:12

karel2 (neregistrovaný)

pohodlna jak pro koho. ;o)

az to budou umet poradne prijimat a zamestnanci na uradech budou trosku neco vedet tak mozna.

jsme ucetni firma a vedeme ucetnictvi pro cca 180firem. Nevim proc mi z cele CR kazdy mesic volaji urednice, ze nemaji souhrnne hlaseni za tu ci onu firmu. Vse odesilam radne v terminu. Ze to jejich zas...ny servery zpracovavaji po davkach a mistne prislusne FU jeste se zpozdenim za to ja jim nemuzu.
      Zavola ze to nemaji, odpovim ze jsem posilal a mam potvrzeni, dozvim se, ze to asi tedy jeste nemaji nahrane ;o) a za tri dny mi vola znova, ze uz je to ok. Ono kdyz takto zvedate pri kazdem dph 20x telefon a resite porad to same dokola tak si uz clovek neco mysli o jejich inteligenci. Pockam preci tyden po terminu a pak uz je to fakt divny ze nic nemam.

jooo. a letos se naucili pracovat s parovanim hlaseni v ramci EU. jinak si nedovedu predstavit tu invazi proc ten ci onen nakup ci prodej mame ci nemame v tomto obdobi a resi nyni rok 2011 vcetne prenesene danove povinnosti v ramci CR. ;o) za posledni dva mesice jsem opravoval 2 priznani k dph z roku 2011 a cca 40x vysvetloval ze je to v jinem mesici nez maji v rakousku, nemecku, .... take roky 2011 a 2012.

ossz to same. tam pro jistotu ztraceji evidencni listy ze systemu uplne. ;o) nikdo ho nikdy nedohleda a ja posilam znova. U me na 100% vse ok.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).