2 živnostenské listy

• (neregistrovaný)

12. 12. 2013 11:29

Dobrý den,

když bych si udělala živnostenský list na finance a poté chtěla např dělat telefonní operátorku taky na živnostenský list, stojí mne to nějaká úskalí, nebo čistě jen 1000 za další oprávnění a pak už nic? (zálohy stejné atd)

Bohužel vše jako hlavní činnost, nemohu najít jiné zaměstnání, díky kterému bych si odpustila zálohy atd :-( a které by časově vyhovovalo dalšim pracím (momentálně na pracovním úřadě)

Děkuji!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 12. 2013 12:06

anonymm (neregistrovaný)

Re: 2 živnostenské listy
      Tak si na pracovním úřadě požádejte o finanční příspěvek na rozjezd podnikání. Nevím sice kolik bysste dostala, ale za zeptání nic nedáte. Asi budete potřebovat PC, tiskárnu, mobil apod., tak ať vám něco na to dají, když se budete starat sama o sebe. Ale setkala jsem se i s tím, že s tím dělají dost obštrukce.

• 12. 12. 2013 12:29

zacatecnik (neregistrovaný)

Dobrý den,

děkuji už jsem to slyšela a určitě to zkusím (za to ni nedám), ale přeci jen potřebuji odpověď na to, na co jsem se ptala, jelikož chci vědět i možnost kdyby nikdo nedal nic ;)

• 12. 12. 2013 16:56

anonymm (neregistrovaný)

Kdyby Vám nikdo nic nedal, tak zaplatíte za ŽL 1000,-- Kč, pokud budete mít 2 tak 2x. Po odhlášení z PU se přihlásíte na OSSZ, tam budete platit na měsíc 1890,--, na VZP - 1748,-- a na FU, kde budete platit až po uzavření roku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).