Prosím o kontrolu!!-výživné výpočet

• (neregistrovaný)

3. 1. 2014 7:55

Prosím o rychlou pomoc. Zdá se mi, že PC nepočítá dobře...

Čistá mzda 16776,- Kč

Zam. je s manželkou od sebe, má jí platit výživné na 2 děti - celkem 4000,- (doručeno 12/2013) + má nepřednostní pohledávku z roku 2010.

Mám nastaveno tedy 3 vyživované osoby a výpočet srážky jak u výživného, tak nepř. exekuce je 2054,- Kč. Je to dobře??? A zbytek na výživném bude dlužit?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 3. 1. 2014 7:59

jasná. (neregistrovaný)

Re: Prosím o kontrolu!!-výživné výpočet
      U nepřednostní pohledávky máte mít 3 vyživované osoby, ale u výživného pouze 1 vyživovanou osobu (děti, na které je výživné zde nemůžete do vyživovaných osob započítat).

• 3. 1. 2014 8:02

ls (neregistrovaný)

To si také myslím, ale program si s tím asi neporadí. Mohla byste mi prosím ještě pomoci, jaké budou konkrétní částky?

• 3. 1. 2014 8:12

ls (neregistrovaný)

Hm, tak nevím, mám tam jen jeden chlívek na vyživované osoby. Když jsem zadala 1 + na něho, tak mi vychází 1/3 = 3032, + je tam zbytek 98 Kč a program mi přičetl k nepřednostní pohledávce. Či-li pak mám

nepřednostní 3132,- Kč
      výživné 3032,- Kč
      dlužné výživné 968,- Kč

Jak udělt výpočet exeku vlastně 2x (jinak pro výživné a jinak pro nepř. exe.) tedy nevím....

• 3. 1. 2014 8:00

ls (neregistrovaný)

Prosím o kontrolu!!-výživné výpočet
      Ještě upřesním, rozvedení zatím nejsou. A měla jsem na mysli, že nezabavit. částku počítám na něho + 3 vyž. osoby?? Nebo jen na něj a manželku? Nějak si v tom ztrácím....Ale na 4000 tisíce podle mě nedosáhne vůbec.....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).