Smlouva s Veolií

• (neregistrovaný)

5. 1. 2014 12:41

Dobrý den,

od 9. 12. 2011 žádám o možnost fakturace na naši firmu ATC Hradec s.r.o., která má v pronájmu Autokemp Hradec u Kadaně, a to od obce Rokle. Jsme plátci DPH, ale obec nikoli. Na infolince i na pobočce v Chomutově mi stále tvrdí, že smlouvu lze sepsat pouze s majitelem objektu. Na stránkách Veolie jsem se dočetl, že toto lze řešit dodatkem, viz:

http://www.khp.cz/clanek/jednotna-smlouva-veolia.html#.UpHOSFzfF8M

"Zavádí se tzv. Oprávněná osoba.
    Pokud odběratel požaduje, aby příjemcem zdanitelného plnění byla třetí osoba, je uzavřen dodatek , ve kterém Oprávněná osoba přistupuje k původní smlouvě. Při zrušení tohoto dodatku platí původní smlouva, při uzavření nového dodatku se ruší původní"

V letošním roce byla faktura za vodu 79 698,- (díky špatnému odečtu v loňském roce). DPH tudíž není zanedbatelné. Navíc cena vody stále roste, a možná spadne do sazby s vyšším DPH. Vzhledem k tomu, že lze dohledat kontakt pouze na infolinku, věc se nikam nepohnula. I přestože jsem pracovníky infolinky upozornil na výše uvedený dodatek, stále tvrdí, že fakturaci takto nedělají.

Zkoušel jsem psát i na pražskou pobočku Veolie, kde mi bylo odepsáno, že tento dodatek sice uzavírali, ale již to možné není.

Nevím, na koho dalšího se obrátit, proto vás žádám o radu, co dál, a kam se obrátit.

Děkuji za odpověď,

Za ATC Hradec
    Jiří Malý
    603497169

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).