Re: úroky z prodlení a zdanění
ok, dekuji moc
Jeste tady mam jednu vec, kde si nejsem jista. Mame pohledavku, ktera jiz byla i plně odepsaná, soud se tahl pres 10 let. v lispoadnu nam ale prislo vyjadreni ze soudu, ze ukoncili konkurz a mame dostat asi 200 kc. Prosim, jak a kdy proúčtuji ty peníze do účta ? K datum kdy jsme dostali vyjádření od soudu nebo až nám peníze prijdou ? K dnešnímu dni nic...
Re: úroky z prodlení a zdanění
Ale ja mam 311 celou odepsanou uz z drivejska na zaklade rozhodnuti dan. proadce. to by mi pak nevychazelo. Myslela jsem, ze musim udelat predpis, nejkou pohledavku/6... a nevim zda to mam uctovat v roce kdy mi doslo rozhodnuti od soudu nebo na 6.. az budou penize na uctu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
13. 1. 2014 9:30
Dobry den,
prosim o radu. jsme s.r.o. v 2013 mame vystavenou fa na s.r.o. za úroky z prodlení. mam nauctované na 644, ale fa je k 31/12/2013 nezaplacena. Prosím, budu zdaňovat příjem v 2013 nebo az nam přije platba ?