Re: elektronicky na OSSZ
9.1.přišlo Protokol o výsledku ověření dat.zprávy-výsledek: podání není podepsáno platným uznávaným el.podpisem, pod tím: údaje o jednotlivých přílohách: příloha je podepsána platným uznávaným el.podpisem, 10.1. přišlo přímo od vedoucí odd.OSSZ-Dobrý den, Vaši žádost nelze vyřídit – viz. chybná příloha. Prosím o zaslání žádosti.
přílohou jsem měla Oznámení o pověření k zajištění všech úkonů souvisejících s e podáním.Je chyba v příloze? Co mám nahlásit jako fyzická osobazaměstnavatel, děkuji moc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
16. 1. 2014 14:01
Dobrý den, prosím, kde bych sehnala nebo někdo poradil, firma má elektronický podpis přes poštu, nyní jsem zasílala Oznámení o pověření k zajištění všech úkonů souvisejících s e podáním, při osobní návštěvě mi bylo řečeno, že je vše v pořádku, ale včera přišla na email výzva o zaslání poštou-chybné doručení, seženu někde postup, co podniknout,?..Na jejich stránkách jsem vyčetla vše, co se dalo, stáhla OSSZ certifikát, pak nějaké další certifikáty-Post signum, je to složité zasílat elektronicky? Děkuji