Elektronicky na OSSZ

• (neregistrovaný)

16. 1. 2014 14:01

Dobrý den, prosím, kde bych sehnala nebo někdo poradil, firma má elektronický podpis přes poštu, nyní jsem zasílala Oznámení o pověření k zajištění všech úkonů souvisejících s e podáním, při osobní návštěvě mi bylo řečeno, že je vše v pořádku, ale včera přišla na email výzva o zaslání poštou-chybné doručení, seženu někde postup, co podniknout,?..Na jejich stránkách jsem vyčetla vše, co se dalo, stáhla OSSZ certifikát, pak nějaké další certifikáty-Post signum, je to složité zasílat elektronicky? Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 16. 1. 2014 22:30

Lenka28 (neregistrovaný)

Re: elektronicky na OSSZ
      Není. Co přesně vám příšlo? Chybné doručení čeho?

• 17. 1. 2014 9:29

d.j. (neregistrovaný)

9.1.přišlo Protokol o výsledku ověření dat.zprávy-výsledek: podání není podepsáno platným uznávaným el.podpisem, pod tím: údaje o jednotlivých přílohách: příloha je podepsána platným uznávaným el.podpisem, 10.1. přišlo přímo od vedoucí odd.OSSZ-Dobrý den, Vaši žádost nelze vyřídit – viz. chybná příloha. Prosím o zaslání žádosti.
      přílohou jsem měla Oznámení o pověření k zajištění všech úkonů souvisejících s e podáním.Je chyba v příloze? Co mám nahlásit jako fyzická osobazaměstnavatel, děkuji moc.

• 17. 1. 2014 11:23

Lenka28 (neregistrovaný)

Nejlépe bude, když si tam zavoláte a oni vám řeknou o co jde.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).