Re: Raiffeisen bank - výpisy účtování
Ještě doplním: jde mi hlavně o to, pokud toho 1.1. vybereme 800 Kč, tzn. do pokladny dám také 800 Kč, ale v bance se zúčtuje např. 4.1. - 535 Kč a zbytek - 265 Kč třeba 5.1. jak to zadat správně. Mohu 1.1. zaúčtovat v bance výběr celé částky tj. 800 Kč?
Re: Raiffeisen bank - výpisy účtování
Děkuju, nevím proč to mají rozepsané tak divně. Asi to budu muset zadávat také tak, ale byla jsem zvyklá to u jiných bank. výpisů kontrolovat podle výběrových lístků a takhle to nepůjde a nebo pěkně složitě :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 1. 2014 12:24
Máme založené konto u RB ale nevím jak účtovat výpisy. Protože jim asi trvá nějakou dobu zaúčtování, stane se že vybereme z bankomatu ale peníze na účtě už v té době než se účtuje nejsou. Uvedu př. ten výběr z bankomatu, jsou zde některé položky vícekrát s plusem a potom s mínusem. Např. 1.1. výběr - 800 Kč, popl. - 39,9 Kč. 1.1. zaevidování poplatku po splatnosti 800, 11. zaev. popl. po splatnosti 39,9 Kč a poté 4.1. splátka poplatku po splatnosti - 535 Kč, atd.
S jakým datem tedy účtovat? Mám zadávat do našeho SW až splátku popl. po splatnosti? Jinak mi nesedí konečné zůstatky. Nemá někdo také RB a zkušenosti z účtováním výpisů?? Díky