Re: Vyúčtování daně - zaměstnavatel
vyplňte si vyúčtování tady, hezky vás to povede i s přílohami
https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/epo2/form/form_uvod.faces?CPodani=193935607
v prvním sloupečku u ledna bude částka daně, která měla být sražena, jestli zaměstnanci na DPP byla sražena zálohá daň a zaměstanci na DPP žádná, tak tam bude jenom ta sražená daň z DPP, ve sloupečku 11 bude stejná částka, pokud jste ji skutečně odvedla, takto vyplníte celý rok
Zkusila jste si vyplnit ten tiskopis na který jsme vám dala odkaz?
Jestli ano, tak vás to pěkně navede samo, vyplníte první a druhý sloupeček podle skutečnosti, samo se vyplní další a zasevyplníte poslední sloupec, nakonec si zadáte kontrolu a uvidíte jestli to máte všechno správně vyplněné.nakonec můžete vytisknout a třeba poslat datovou schránkou.
Je tam toho více 06 - dal jsem přeplatek a na konci mě to hlásí chybu, ve sl. 1 píší mělo být sraženo- vychází mě to na halíře, ale na konci to je nepřesné... nevím zda mě rozumíte.
Záloha na daň byla 06-12 stejná 765,- ( 5355,-)na celkovém vyúčtování mě vyšlo 5280 tudíž přeplatek 75,-.Asi to zadávám špatně...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
18. 1. 2014 16:26
Prosím mám zaměstnance na DPP. HPP má u jiného zaměstnavatele. U nás mu byla sražena a odvedena zálohově daň. Nyní musím vystavit vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti pro Fú. Musím mít k tomu i výpočet daně z HPP. Mám dalšího zaměstnance na HPP, ale zde daň byla 0. Prosím můžete mi pomoci s vyplněním tiskopisu- vyúčtování daně z příjmů ze zavislé činnosti. Děkuji dělám poprvé.