Re: nastavení Pohody hosp. rok
Pak máte někde chybně nastavený hospodářský rok, pokud se vám tam objevuje 2012.
Nebo....
Jste zadali předcházející období tj. před 1.7.2013
Je trochu problém v prvním nastavení, nemají to zrovna moc instruktivně popsáno.
Je třeba pouze nastavit hospodářský rok a to od 1.7. 2013 (případně jiné datum v červenci) do 31.12.2013 a žádné předcházející období.
Irko, vy máte hospodářský rok? Pokud ne, tak se to nikde nenastavuje.
Jak jsem psala níže, Pohoda zatím nemá aktualizované formuláře. Mrkněte se na č. formuláře.
Výpočet daně a daňového zvýhodnění u daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a z funkčních požitků - musíte mít nový formulář č. 18.
již jsem našla i v Pohodě vyplnění formuláře - vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti, ale nevyplnil se sl 11, a na konci mě vznikl nedoplatek, tak nevím, zda se zadává ručně, nebo to mělo být již v personalistice - daně a pojistné - nevyplacná mzda - záloha na dań.
Irko, asi vzniklo nepochopením odpovědi zmatení.
Opakovaně jsem se ptala, zda máte hospodářský rok, samozřejmě platí, pokud ho nemáte, nic takové nenastavujte. Nedovedu si ale představit, jak jinak by mohlo vzniknout období roku 2012, pokud byste měla např. i kalendářní rok nastaven správně.
Ještě malá oprava samozřejmě HR nemůže v tomto přpíadě končit it 31.12.
Za zmatení se omlouvám
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
19. 1. 2014 11:50
Omlouvám se ale včera jsem musela odejít.
Firma započala 07/2013.