Re: vícestranný zápočet
musíte řešit s některou s firem, zda půjde pohledávku nebo pohledávky více firem postoupit
Re: vícestranný zápočet
teď nevím co máte přesně na mysli jako s úplně nějakou jinou firmou, a nevíte náhodou ještě když jsem dělávala zápočet tak jsem psala vždy že Návrh na vzájemné vyrovnání pohledávek a závazků dle par. 358 až 364 Obchodního zákoníku a par. 580 a 581 Občanského zákoníku a teď nevím když je změněný občasnký zákoník jakými paragrafy stávající nahradit, a co obchodní zákoník. už jsem v tom tak zamotaná že snad nevím ani čí jsem :(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 1. 2014 21:05
je tu někdo kdo by mi poradil s třístranným zápočtem ještě jsem to nikdy nedělala a nemůžu s tím hnout. firma A nám dluží (my jsme firma C - máme vůči firmě A pohledávku), máme závazek vůči firmě B. Firmu A vlastnila fo nyní založila s.r.o. (tedy firmu B). budu moc vděčná za každou radu a pomoc pokud by měl někdo nějaký vzor a podělil se budu ráda. Děkuji